Vi fremstiller aromaolie til ydre skønhed og indre velvære- og selvfølgelig med sundhed i fokus.

Aromaolie kan du bruge til din aromalampe for en velvære behandling hjemme hos dig selv. Du kan også påføre små mængder aromaolie på huden og nyde dens duft og behagelige kosmetikske virkning.

- Pebermynteolie hjælper blandt andet. mod kvalme. Brug en lille smule på din håndryg i fx graviditeten eller få gavn af den kraftige duft når du er forkølet.

- Grapefruitolie har en sammentrækkende effekt og kan afhjælpe akne. Den friske duft virker stimulerende og opløftende. 

- Lavendelolie har en beroligende og balancerende virkning. Brug fx nogle dråber for et lavendelbad med harmoni for krop og sjæl. Har småbørn svært ved at falde i søvn, kan du fuldstændig ubetænkeligt massere fødderne med lavendelolie og de vil sove fredeligt. 

- Rosmarinolie bruges gerne som kosmetik, da den virker rensende og stimulerer blodcirkulationen. 

- Mandarinolie giver en blød hud og forebygger blodsprængninger. Bruges til tør og sensitiv hud. Duften giver godt humør og virker forfriskende.

- Ingefærolie virker varmende og øger blodcirkulationen de steder hvor det påføres. Det kan også stimulere hårvækst. Duften er aromatisk og skaber indre balance.

- Rosenolie har antidepressiv og styrkende duft, virker antiseptisk og blødgørende på huden og er derfor det perfekte produkt til kosmetik og en velvære dag. 

Vi fremstiller mange andre olier- bare fortæl os, hvad du kunne tænke dig. Vi rådgiver også gerne omkring, hvilke olier der kan virke understøttende for dit helbred.

Er du interesseret i aromaolie send en mail!

OBS! Aromaolien kan ikke fortæres! Vil du have lækker og sund aroma til dit køkken, smut forbi vores krydderolier.