Kan du godt lide krydderolie? Så fremstiller vi den til dig. Fremstillingen er i de fleste tilfalde ikke svært, men tager lidt tid når ekstrakterne skal trækkes ud af krydderierne. 

Krydderolie giver ikke kun en lækker smag til dine retter, men har også en gavnlig helbredende virkning. 

Naturens planter har ifølge modern forskning en positiv effekt på en række sygdomme. Du kan nemt støtte dit helbred ved at bruge lækre krydderolier når du laver mad- og hele familien bliver glade for det!

- Rosmarinolie indeholder mange antioxidanter og gavner immunforsvaret.  Den kan endda forebygge allergier og beskytte hjerneceller mod almindelige aldringstegn. Rosmarin medvirker til at reducere forhøjet blodtryk. 

- Lavendelolie kan afhjælpe en oppustet mave. Den er krampeløsnende i tarmen og giver en god søvn.

- Timianolie bliver brugt mod hoste, halsbetændelse, forkølelse og dårlig fordøjelse, da den har en bakterie- og svampehæmmende effekt. 

- Oreganoolie kan afhjælpe forskellige infektioner da den giver en antimikrobiel aktivitet. 

- Pebermynteolie virker beroligende ved gæringsprocesser i tarmen og afslappende til at sove på.

- Hvidløgsolie har en betændelsesbekæmpende effekt, den styrker immunsystemet og er godt for blodkredsløbet og det dårlige kolesterol. Den indeholder A-, B- og C- vitaminer samt mineraler.

- Chiliolie indeholder A- og C- vitaminer, mineraler og flavonoider.  Da den øger mæthedsfornemmelsen og sætter stofskiftet i gang, har den en slankende effekt. Chili udvider blodkarrene og kan lindre hovedpine og spændinger. 

Vi fremstiller mange andre olier- bare fortæl os, hvad du kunne tænke dig. Vi rådgiver også gerne omkring, hvilke olier der kan virke understøttende for dit helbred.

Er du interesseret i krydderolie send en mail!